Vokitud puuviljad tumeda šokolaadiga
portsjoneid4
Komponendid
4 tl võid
1 keskmine õun
1 keskmine pirn
120 g mangot
1 banaan
1 laim
1 sl Demerara suhkrut
1 tl vanikjesuhkrut
15 g tumedat šokolaadi
Juhend
- Puhasta ja tükelda puuviljad. Riivi laimi koor ja pigista mahl.
- Kuumuta või vokpannil ja pane õunatükid küpsema, lisa pirnitükid, seejärel mango ja bannanitükid. Lisa laimi koor ja mahl, puista peale suhkur, vaniljesuhkur ja soovi korral kaneeli, voki 3-4 minutit.
- Serveerimisel haki peale šokolaad.
- Vokitud puuvilju võid serveerida lisaks jäätise või jogurtiga, mille ühikud arvesta juurde.
- Retsept: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa